اخبار این صفحه
-
آلودگی برنج، مَفری برای قانونگریزی
-
زخم ناسور گیاهان دارویی در آذربایجان شرقی
-
توصیه به گندمکاران مناطق سردسیر برای تأمین نهادهها
-
شکر ارزان میشود؟
-
موزهای وارداتی پشت دروازههای ایران ماند
-
کشاورزان خرمشهر نیازمند توجه ویژه
-
صنعت پسته آمریکا در دست کرمانیهاست
-
افزایش بیش از 35درصدی خرید گندم از کشاورزان تهرانی
آرشیو
انتخاب روزنامه
جستجو بر اساس تاریخ
جستجو بر اساس تاریخ

آلودگی برنج، مَفری برای قانونگریزی
نویسنده : هلیا توکلی
در حالی که این روزها اخبار ضد و نقیضی در برخی رسانهها و فضای مجازی پیرامون خرید و فروش برنج بین شرکت بازرگانی دولتی و پسر یکی از فوتبالیستهای مشهور ایرانی رد و بدل میشود، برخی از مسئولان این حوزه بر این باورند که با بزرگنمایی این موضوع به اطمینان مردم در بازار برنج آسیب جدی وارد میشود و میتواند تبعات بدی برای واردکنندگان و تولیدکنندگان آن داشته باشد.
دبیر انجمن واردکنندگان برنج کشور درباره موضوع شایعات اخیر مبنی بر خرید و فروش برنج آلوده توسط پسر یکی از فوتبالیستهای مشهور پایتخت گفت: این قبیل معاملات به بخش خصوصی ارتباطی ندارد؛ هرچند که در هر بار معامله برنج باید به این نکته توجه داشت که اغلب تاریخ قطعی فروش برنج از انبارها، شش ماه پیش از تاریخ انقضای آن است.
مسیح کشاورز در ادامه افزود: گویا شرکت بازرگانی دولتی بنا به دلایلی ازجمله در دسترس نداشتن بازار مناسب نسبت به فروش این قبیل برنجهای در انبار مانده اقدام کرده که تبعاتی نیز در بازار برای این شرکت دولتی داشته است.
دبیرانجمن واردکنندگان برنج در ادامه با تاکید بر این مهم که اغلب برنج پس از برداشت تا دو سال از قابلیت انبار و ذخیرهسازی برخوردار است، گفت: دو سال فرصت مناسبی برای تولیدکنندگان یا فروشندگان و تجار این محصول است تا بتوانند بازار خوبی برای خود در بازارهای داخلی و بینالمللی مهیا کنند و این در حالی است که در کنار داشتن برخی شرایط مناسب در انبارها ازجمله گردش هوا و تهویه مناسب میتوان حتی بیش از دو سال نیز این برنجها را در انبارها ذخیره کرده، با این حال شایعات اخیر درباره واردات برنج آلوده یا موضوع فروش برنج آلوده به پسر فوتبالیست مشهور و سایر مسائل این بازار را در داخل و نزد مردم تحتشعاع قرار میدهد و ما نمیخواهیم در بازار داخلی اعتماد مردم را از دست بدهیم.
وی در خاتمه از ارائه کمکهای جانبی به شرکت بازرگانی دولتی یاد کرد و افزود: ما همیشه به شرکت بازرگانی دولتی عنوان کردهایم حاضریم برای ارائه محصول در بازار و بازاریابی و فروش آن کمکهای خوبی به دولت ارائه کنیم، حال آنکه همیشه با پاسخ منفی این شرکت روبهرو شدهایم و در مقابل هم عملکرد و مدیریت خوبی در هدایت بازار از سوی این شرکت دولتی ملاحظه نکردهایم.
در مقابل از سوی شرکت بازرگانی دولتی نیز بارها عنوان شده که موضوع آلودگی برنجها توسط خریدار مطرح گشته و بیشتر شبیه به بهانهای است تا وی از پرداخت بدهی طفره برود. صحت و سقم گفتهها بین خریدار و فروشنده که یک شرکت بازرگانی دولتی است، در هالهای از ابهام قرار دارد.
این اخبار تا امروز در حالی ادامه داشت که طی روز گذشته، علی قنبری، معاون وزیر بهداشت و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی، طی گفتوگویی با ایسنا، اعلام کرد: براساس قانون بودجه سال ۱۳۹۳ چند محموله برنج به این فوتبالیست و ۱۰ نفر دیگر فروخته شد که با ایشان معامله بهصورت رهنی انجام شد و قرار بود تا ضمن گذاشتن وثیقه ملکی در آینده بهای برنج به دولت پرداخت شود. به نقل از قنبری، ارزش برنج فروخته شده به این فوتبالیست حدود ۲۰ میلیارد تومان بوده که با محاسبه سود آن، این خریدار تا به امروز ۲۵ میلیارد تومان به این شرکت بدهکار میشود. بنابراین با توجه به اینکه طی دو سال گذشته چندین بار به نامبرده مهلت داده شده و مهلت او نیز به پایان رسیده است، اگر وی بدهی خود را نپردازد سند ملک رهنیاش به اجاره گذاشته میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با تاکید بر اینکه بیهیچ اغماضی نسبت به استرداد حق دولت از طریق مراجع قضایی اقدام کرده و کوچکترین بهانه و هیچ توصیهای را نمیپذیریم، تاکید کرد: محمولههای برنج فروخته شده به این فوتبالیست و دیگر مشتریان که در سال ۱۳۹۳ انجام شده هیچ مشکلی از نظر سلامت، کیفیت و تاریخ مصرف در هنگام معامله نداشتهاند و مسائلی که در این زمینه مطرح شده، از پایه و اساس درست نیست و تنها بهانهای برای نپرداختن بدهی به دولت است. با این تفاسیر از سوی شرکت بازرگانی دولتی و دفاعیات خریدار مشهور، آنچه از سوی بخش خصوصی برنج ازجمله واردکنندگان آن عنوان میشود به این مهم اشاره دارد که وارد شدن بیش از حد به موضوعاتی نظیر آلودگی برنج برای مردم نیز ایجاد شائبه میکند و بازار کلی این محصول را در داخل به خطر میاندازد که بیشتر نیازمند دقت و مدیریت بهتر از سوی عوامل مدیریتی این سازمان دولتیـ بازرگانی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

زخم ناسور گیاهان دارویی در آذربایجان شرقی
تنوع گیاهان دارویی در ایران و بهویژه استان آذربایجان شرقی فرصت خوبی برای توسعه اقتصاد کشور است؛ فرصتی که تاکنون استفاده خوبی از آن نشده.
به گزارش مهر، استان آذربایجان شرقی با داشتن ۴۵۰ گونه گیاه دارویی از استانهای ویژه کشور در زمینه تولید گیاهان دارویی است. هر شهرستان و منطقه استان را میتوان محل رویش گیاهانی از نوع خاص همچون بابونه، مرزه، پونه، آویشن، کاکوتی، مریم گلی، خار مریم و صدها نوع گیاه دیگری دانست که مشابه آن در نقاط بسیار کمی از کشور دیده میشود؛ حتی برخی از آنها منحصر به این استان است. اما آنچه در سالهای اخیر در سطح کشور و به تبع آن در این استان دیده میشود، نوعی بیتوجهی نسبت به این سرمایه بزرگ است؛ سرمایهای که شاید در نگاه اول نتواند چندان به چشم بیاید؛ اما با اندکی توجه به سودآوری و اشتغالزایی این صنعت شاید بتوان متوجه نقش بالای اقتصادی آن نیز شد.
صادرات گیاهان دارویی نیاز به درمان دارد
ابوالفضل شکوری، مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، در این خصوص معتقد است: اگر نیمنگاهی به آمار صادرات این گیاهان در طول سال ۹۳ بیندازیم، شاهد ارزآوری این گیاهان از محل صادرات به میزان ۹۶ میلیون دلار خواهیم بود که همین رقم نشان از ظرفیت بالای این گیاهان دارد.
آذربایجان شرقی میتواند قطب تولید و صادرات گیاهان دارویی شود
ابوالفضل شکوری درباره برخی انواع این گیاهان میگوید: گیاهانی همچون علف چای، علف مار، مریم گلی، گل انگشتانه، پولک، بابونه، مرزه، پونه، آویشن، کاکوتی و خار مریم از گیاهان کمیاب و حتی نایاب هستند که در این استان یافت میشوند.
شکوری ادامه میدهد: از سوی دیگر برخی گونههای درختی و درختچهای همچون نسترن وحشی، تمشک، بادام تلخ و سنجد تلخ و زغال اخته از دیگر انواع کمیاب این گیاهان است که در استان میتوان نمونههایی از آنها را یافت. مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان از سوی دیگر از کشت محصول سودآور زعفران در استان خبر داده و میگوید: از سویی زعفران از دیگر گیاهان دارویی به حساب میآید که میتواند ارزآوری خوبی هم داشته باشد که هماکنون در شهرستانهای آذرشهر، اسکو، اهر، بناب، تبریز، شبستر، عجب شیر، مرند، ملکان، میانه و ورزقان شاهد کشت این محصول هستیم. وی ادامه میدهد: در سال گذشته ۴۳۴ کیلوگرم زعفران از مزارع استان برداشت کردیم.
گیاهان دارویی را به خوبی نمیشناسیم
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان میگوید: یکی از بزرگترین مشکلات نشناختن گونههای مختلفی گیاهی است، بهگونهای که هر کس نمیتواند این نوع گیاهان را بشناسد و موارد استفاده آنها را بداند و همین مشکل سبب میشود تا بسیاری از گیاهان به دلیل ناشناخته بودن به هدر رفته و نتوان آنها را برداشت کرد. وی ادامه میدهد: یکی از مشکلات مهم در این عرصه خطرنکردن کشاورزان برای کشت محصولی جدید و از سویی عدم حمایت بانکها برای توسعه این گیاهان در قالب ارائه تسهیلات است که کار را برای توسعه این صنعت سختتر میکند.
مردم را به استفاده از گیاهان دارویی تشویق کنیم
این در حالی است که معاون سیاسی و امنیتی استاندار نیز از سهم پایین این استان در صنعت گیاهان دارویی انتقاد کرده و میگوید: با توجه به اینکه این استان ۲۵ درصد از انواع گونههای گیاهان دارویی کشور را در خود جای داده است، باید بیش از این در صنعت گیاهان دارویی فعال باشد. سعید شبستری ادامه میدهد: البته علاوه بر صادرات این محصول باید به فکر بازاریابی مناسب آن در بازار داخل هم باشیم، چرا که با رواج یافتن استفاده از این گیاهان، میزان استفاده از داروهای شیمیایی نیز پایین میآید. وی میافزاید: تولید و بهرهبرداری از این گیاهان در یک طرف قضیه قرار دارد؛ اما باید از سوی دیگر شاهد فرهنگرسانی استفاده درست از گیاهان باشیم.
دانشگاهیان برای تولید بهینه طرح ارائه دهند
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجانشرقی نیز در این زمینه میگوید: بارها خواستار ارائه طرحهای مناسب برای تولید بهینه گیاهان دارویی از سوی دانشگاهها و مراکز علمی بودهایم که امیدواریم این مراکز درخواست ما را جدی بگیرند. حسین لطفعلیزاده همچنین از نبود بستهبندی مناسب برای این گیاهان جهت صادارت انتقاد کرده و میگوید: میتوان با یک بستهبندی مناسب این محصولات را که به نوبه خود نایاب هستند به سراسر جهان صادر کرد؛ اما بیشتر اوقات این گیاهان به شکل فلهای صادر میشوند که سبب کاهش میزان ارزآوری و البته ارزش این گیاهان میشود. حال که در سراسر کشور سخن از اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل درباره آن است، باید صنایعی که تا پیش از این توجه چندانی به آنها نمیشد و به دیده ناچیزی به آنها نگریسته میشد، اهمیت ویژهای یابند، چرا که با توسعه این صنایع کوچک میتوان ارزآوری خوب و اشتغالزایی بالایی را شاهد بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

توصیه به گندمکاران مناطق سردسیر برای تأمین نهادهها
با توجه به آغاز سال زراعی ۹5 - 96 از دهه سوم شهریورماه، به گندمکاران مناطق سرد توصیه میشود نسبت به تأمین کود، سم و بذر مصرفی خود اقدام کنند.
به گزارش ایانا، مجری طرح گندم از برداشت گندم در مناطق دیم استانهای غربی کشور خبر داد و گفت: محوریت برداشت در حال حاضر در استانهای آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، همدان، لرستان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری و خراسان شمالی است.
اسماعیل اسفندیاریپور افزود: وضعیت دیمزارها بهدلیل شرایط مناسب آب و هوایی در سال جاری مناسب ارزیابی میشود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین گزارشهای رسیده، تاکنون هشت میلیون و ۶۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده که در مقایسه با مدت مشابه گذشته از رشد ۲۷ درصدی برخوردار است.
اسفندیاریپور ادامه داد: علاوه بر رقم فوق ۳۸۵ هزار تن بذر گندم برای تولید سال آینده در طبقه بذری خریداری شده است. وی پیشبینی کرد که میزان خرید گندم از مرز 9/5 میلیون تن گذر کند و میزان تولید تا پایان برداشتها نیز ۱۳ میلیون تن برآورد میشود.
اسفندیاریپور تصریح کرد: کل گندم خبازی مورد نیاز کشور ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تن است که پیشبینی میشود بتوانیم این عدد را پشت سر بگذاریم. وی به کمباینداران توصیه کرد تنظیمات دستگاهها را رعایت کنند تا میزان ضایعات کاهش یابد. همچنین جلوگیری از سوزاندن بقایای گندم و استفاده از روشهای خاکورزی حفاظتی قابل یادآوری است. مجری طرح گندم از آغاز سال زراعی جدید از دهه سوم شهریورماه خبر داد و یادآور شد: گندمکاران باید برای تأمین کود و سم مصرفی خود در سال زراعی ۹5 - ۹6 اقدام کنند.
اسفندیاریپور تأکید کرد: مراکز تحویل کود ازجمله اتحادیههای تعاونی روستایی، کارگزاریها و سایر مراکز آماده تحویل نهادههای مورد نیاز گندمکاران هستند. وی در پایان اظهار داشت: مناطق غربی همچون آذربایجان شرقی و غربی بلافاصله پس از برداشت باید برای عملیات کاشت آماده شوند؛ بنابراین لازم است نهادههای مورد نیازشان آماده باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شکر ارزان میشود؟
رئیس هیئت مدیره انجمن کارخانههای قند و شکر از برگزاری دو جلسه تصمیمگیری در دولت برای تعیین قیمت شکر خبرداد و افزود: عصر دیروز در جلسه با معاون اجرایی رئیسجمهور قیمت شکر تعیین شد.
به گزارش مهر، علیرضا اشرف از برگزاری دو جلسه در صبح و عصر دیروز برای چانهزنی درباره قیمت شکر خبرداد و افزود: صبح دیروز در جلسه ستاد تنظیم بازار و عصر هم در دفتر معاون اجرایی رئیسجمهور جلساتی برای تعیین تکلیف قیمت شکر برگزار شد که امیدواریم جمعبندی نهایی صورت گیرد. رئیس هیئت مدیره انجمن کارخانههای قند و شکر افزود: هر سال انجمن قند و شکر با همکاری تولیدکنندگان و کارخانجات تولیدکننده، قیمت شکر را بر اساس فرمولی که دارد، تعیین میکند؛ اما دولت عموماً این فرمول و قیمت حاصل از آن را به صورت کامل نمیپذیرد و بنابراین نمیتوان قیمت پیشنهادی انجمن را برای شکر اعلام کرد، چراکه ممکن است تبعات قیمتی بر بازار داشته باشد.
وی تصریح کرد: متأسفانه دولت دیرهنگام درباره تعیین قیمت شکر تصمیمگیری کرد و همین امر منجر به بروز برخی مشکلات در حوزه قیمت شکر در بازار شد؛ اما به هرحال امیدواریم دولت هر چه سریعتر این قیمتها را تعیین تکلیف کند. در ادامه طی دو روز گذشته اخباری دال بر خرید 60 هزار تن شکر خام از بازار برزیل عنوان شد که شبکه خبری رویترز به نقل از منابع بازرگانی بینالمللی در آن عنوان کرده بود که ایران این میزان از شکر را به خرید خود در اوایل ماه جاری اضافه کرده است. این منبع آگاه در ادامه اعلام کرد: به نظر میرسد شرکت بازرگانی دولتی ایران در مزایده اخیر پول بیشتری برای این محموله پرداخت کرده است.
منابع بازرگانی ماه گذشته اظهار کرده بودند ایران در مجموعه معاملات حداقل ۲۵۰ هزار تن شکر خام برزیلی برای تحویل در ماه مه و ژوئن خریداری کرده است و خریداران عمدتاً واردکنندگان خصوصی بودهاند

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

موزهای وارداتی پشت دروازههای ایران ماند
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: طی چند روز گذشته محمولههای وارداتی موز اوکراین پشت مرزهای ایران و ترکیه مانده که همین امر منجر به ترافیک سنگین پشت مرزهای دو کشور شده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سید رضا نورانی گفت: با توجه به تأثیر تحولات سیاسی ترکیه بر امر واردات و صادرات محصولات کشاورزی، تا اطلاع ثانوی مبادلات تجاری محصولات کشاورزی با اخلال مواجه شده که امیدواریم هرچه سریعتر این خلل برطرف شود. رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی در پاسخ به این سوال که استمرار این مشکلات چه تأثیری در روند صادراتی محصولات دارد، گفت: صادرات محصولات تولیدی ما عمدتاً به اروپا صورت میگیرد؛ از این رو با ادامه این روند محصولات خود را از دریای خزر را به آستاراخان میرسانیم. رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با اشاره به واردات موز تصریح کرد: با واردات موز از ترکیه به سبب هزینه بالای حمل و نقل مخالف هستیم. از این رو با توجه به دوران پسابرجام لازم است که شرکتهای صادرکننده از بنادر جنوبی برای واردات این محصول به کشور استفاده کنند، چرا که این امر به سبب هزینه پایین، قیمت تمام شده محصولات را کاهش میدهد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کشاورزان خرمشهر نیازمند توجه ویژه
مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: با توجه به شرایط خاص کشاورزان خرمشهری باید به آنان نگاهی متفاوت داشت.
به گزارش مهر، محمد مطرودی در نشست تخصصی کشاورزی در سالن جلسات اتاق بازگانی خرمشهر با تأکید بر اینکه نباید کشاورزان خرمشهر را با سایر کشاورزان مقایسه کرد، اظهار کرد: کشاورزان خرمشهر مجبورند به خاطر قرار گرفتن در پاییندست رودخانه از آبی که آلودگیها را با خود از بالادست منتقل میکند استفاده کنند و به همین علت باید به آنها امتیازاتی داده شود و دولت در این موضوع ورود کند. وی به موضوع روشهای نوین کشت اشاره کرد و افزود: از خرمشهر به تبع استان خوزستان ترویج کشت گلخانهای و پرورش ماهی در قفس خواسته شده است که مورد دوم در جزیره مینو توسط یکی از کشاورزان انجام شده. مطرودی به وجود برخی کشتها در خرمشهر نیز اشاره کرد و افزود: شهرستان ظرفیت خوبی در کشت نخیلات، یونجه، گندم و حتی قارچ دارد که رعایت اصول نوین کشاورزی، کاهش سود بانکی و کمک از سوی دستگاههایی همچون اتاق بازرگانی در امر بازاریابی به کشاورزان یک ضرورت برای توسعه محسوب میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

صنعت پسته آمریکا در دست کرمانیهاست
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد گفت: در حال حاضر ایران نخستین تولیدکننده و صادرکننده پسته در دنیاست؛ اما هیچ حمایتی از این صادرات نمیشود.
به گزارش ایسنا، علیرضا ارزانیممقانی با اشاره به اینکه راه صادرات هموار نیست، گفت: مشکلات اقتصادی دولت آنقدر زیاد است که هنوز به حل مشکلات صادرات نرسیده. امیدواریها درباره اینکه مشکلات در این دولت حل شود زیاد بوده؛ اما موانع همچنان پابرجاست.
وی رکود حاکم بر بازار آجیل و خشکبار را سنگین ارزیابی کرد و افزود: در حال حاضر وضعیت باغداری مطلوب نیست و صادرات رونق آنچنانی ندارد. بازار داخلی با رکود سنگین مواجه است که افزایش قارچگونه مالیات و هزینه تولید به این مشکلات میافزاید. رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد تصریح کرد: این مشکلات به حدی بوده که طی یک سالونیم گذشته 20 درصد از صنایع آجیل و خشکبار کشور تعطیل شدند و ما همچنان شاهد اجرای ناقص مالیات بر ارزش افزوده هستیم؛ اما مسئولان باید توجه داشته باشند که اجرای این قانون با یک بام و دو هوا ممکن نیست.
وی بیان کرد: آمریکا در حالی در رده دوم تولید و صادرات پسته ایستاده که نهالهای پسته خود را از ایران وارد کرده و این صنعت در آمریکا در دست کرمانیهاست. دولت آمریکا از محصول و ملیتی که متعلق به خود نبود آنقدر حمایت کرد که اکنون به دومین تولیدکننده دنیا تبدیل شده است؛ اما ما با سابقه هزاران ساله و وجود بهترین اقلیم برای پرورش این محصول همچنان از آن غافل هستیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

افزایش بیش از 35درصدی خرید گندم از کشاورزان تهرانی
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان تهران گفت: در سال جاری خرید گندم از کشاورزان استان بیش از 35 درصد افزایش داشته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، علی اشرف منصوری اظهار داشت: در سال جاری در اثر تلاش و همت کشاورزان سختکوش استان تهران و انجام فعالیت و مراقبتهای زراعی و معرفی ارقام مناسب و امیدبخش، میزان خرید گندم بذری و تحویلی به سیلوها جهت مصارف انسانی از مرز 153 هزار تن گذشت که این میزان خرید نسبت به مدت مشابه قبل بیش از 35 درصد رشد دارد.
منصوری در ادامه با بیان اینکه اجرای برنامههای اقتصاد مقاومتی از جمله: توسعه مکانیزاسیون، مبارزه با آفات و بیماریها و کنترل علفهای هرز، تهیه زمین مناسب، تأمین نهادههای مورد نیاز، کشت بهموقع در کنار الطاف و رحمت الهی از جمله عوامل موثر در افزایش راندمان و تولید گندم در سال جاری است، بیان کرد: امیدوارم با برنامهریزی و اقدامات مناسب انجام شده و همراهی بسیار خوب کشاورزان عزیز بتوانیم در سال زراعی 94-95 در راستای افزایش تولید در واحد سطح این محصول استراتژیک، قدمهای اساسی برداریم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.